Over mij

Mijn naam is Rob Bakker en ik ben woonachtig in Midwoud. Geen uitdaging is mij te gek en daarom doe ik al jaren mee aan de Carbage Run. De Carbage Run is een vijfdaagse rally door Europa in een barrel van maximaal € 500,-. Thuis maak ik als het mooi weer is graag lekkere gerechten op mijn zelfgemaakte Amerikaanse Oklahoma Joe Smoker barbecue.

Opleidingen en werkervaring

Ik heb de opleidingen Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek en Besturingstechniek gevolgd. Jarenlang heb ik gewerkt voor bedrijven als Amarant Bakkersholding, SALCO Bedrijfsdeuren en ENGIE Services. In 2016 besloot ik het roer om te gooien en ben ik mijn eigen bedrijf gestart: RoBatechnics. Door de opleidingen die ik gevolgd heb en ruim 30 jaar werkervaring, ben ik een technisch specialist die goed en snel de juiste verbanden kan leggen tussen diverse technische disciplines.

Mijn specialiteiten

Ik ben het soort specialist dat altijd wil leren en niet stil staat in zijn ontwikkeling. Ik ben bereid om extra opleidingen en cursussen te volgen om altijd de kennis te hebben die opdrachtgevers van mij verlangen.

Bedrijven huren mij in voor tijdelijke technische dienstverlening van hun bedrijf. Daarnaast ondersteun ik bedrijven in de mechanische techniek voor bijvoorbeeld montage of mechanisch onderhoud van zowel nieuwbouw als reparatie. In de besturingstechniek (infratechniek) is gebleken dat mijn sterkste kant ligt in het testen van PLC software, het schrijven van ontwerp FAT- en SAT-documenten en het maken van graphical user interfaces (GUI) voor SCADA systemen. In de elektrotechniek heb ik ervaring in zowel utiliteit als industriële omgevingen voor storingen, aanpassingen of nieuwbouwprojecten.

Neem contact op!

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken via 06 – 518 05 674 of info@robatechnics.nl.