Technische Dienstverlening

Voor ieder bedrijf is de continuïteit van de productie cruciaal. Stilstand is achteruitgang en moet voorkomen of zo snel mogelijk opgelost worden. Met mijn kennis en ervaring kan ik direct ingezet worden in uiteenlopende branches. Van pizzeria tot afvalstroomverwerking en van sorteercentrum tot fabrieksbakkerij.

Er zijn veel oorzaken te bedenken die leiden tot een behoefte aan de ondersteuning door één of meerdere interim professionals: begeleiding van projecten bij het opzetten of implementeren van nieuwe processen of systemen, tijdelijke aanvullende maar noodzakelijke expertise, ter overbrugging van de periode waarin een vaste positie wordt ingevuld, bij fusie of reorganisatie, ziekte of zwangerschapsverlof van een vaste medewerker, piekbelasting en bij verander- of crisismanagement. 

Ik ondersteun de technische dienst als er handen te kort zijn tijdens geplande productiestilstand, maar ben ook inzetbaar voor het onderhoud en de revisie van machines en het oplossen van storingen. Het onderhoud en de revisie van machines en installaties voer ik op locatie uit. Soms zijn het kleine werkzaamheden zoals afstellen, smeren of controleren. Maar ook grotere aanpassingen pak ik aan.

Neem contact op!

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken via 06 – 518 05 674 of info@robatechnics.nl.

 

Heeft u werkzaamheden (storingen) buiten kantooruren, in het weekend of in het buitenland? Neem gerust contact op om te overleggen wat ik voor u kan betekenen!